Getuigenissen

"Een geweldige ervaring"
Bauloy is een studentenhuis als geen ander. Ik heb er drie jaar gewoond en ik kan zeggen dat ik de geest er echt waardeer: een geest van verdraagzaamheid, open voor de wereld en vooral voor anderen; een geest van delen en wederzijdse hulp; een geest van werken en zichzelf overtreffen. Bauloy is veel meer dan een kot in Louvain-la-Neuve, het is een geweldige ervaring. Mis het niet, kom binnen!
Félix
"Momenten van vriendschap"
De beste herinneringen die ik heb aan mijn verblijf in België behoren tot Bauloy. De residentie biedt zeer comfortabele accommodatie, tal van culturele en sportieve activiteiten, en een sfeer die bevorderlijk is voor de studie. Maar wat ik het meest waardeerde was het leren kennen van de mensen die er woonden. De barbecues, de gesprekken na de maaltijd, de optredens om de verjaardagen te vieren... het zijn allemaal momenten van vriendschap die mijn universiteitsleven hebben verrijkt.
Guillem
"Grote culturele rijkdom"
Een verblijf in Bauloy is als thuis zijn en genieten van de ruimtes die je zelden op een universiteitsterrein vindt. Het is om vrienden te ontmoeten met een grote culturele rijkdom (Afrika, Amerika, Azië, Europa). Ik ben Congolees en ik beweer Afrika te kennen, maar het was in Bauloy dat ik de schoonheid en rijkdom van Benin en Ivoorkust leerde kennen.
Pierrot
"Een plek waar je jezelf kunt zijn"
Het is onmogelijk om aan Bauloy te denken zonder aan Familie te denken. Na verloop van tijd ontstaat er een band van vertrouwen en vriendelijkheid tussen de metgezellen, waar men vrijuit kan spreken, wat menselijke en geestelijke groei mogelijk maakt. Zeker een plek waar je jezelf kunt zijn en mensen kunt ontmoeten met wie je verrijkende discussies kunt voeren, kunt lachen, steun kunt krijgen in moeilijke momenten en motivatie om te studeren en altijd het beste van jezelf te geven.
Sayri